Apartmaji Krvavec


Z odprtjem sezone smučanja v letu 2010 se je na novo odprl Penzion Tia, ki je odprtega tipa in vabi na veliko teraso tako dnevne kakor penzionske goste. Planinski dom je bil v celoti obnovljen v letu 1989. Postavljen ob robu sredine smučišča Krvavec. Smučanje na Krvavcu se začne v decembru in traja do maja in tudi v Penzionu Tia bomo za vas poskrbeli s hrano, pijačo in prenočišči v tem času in tudi v poletnih mesecih, ko bo na Krvavcu zaživelo pohodništvo in pašništvo.

Za vas smo v Penzionu Tia poskrbeli za tedenske in vikend pakete. Cene paketa zajemajo polpenzion ali polni penzion in namestitev v urejenih sobah s kopalnico in sanitarijami. Sobe so opremljene s TV sprejemniki, skupni prostor pa je opremljen s TV sprejemniki s satelitskim signalom. V Penzionu Tia je možna brezplačna uporaba wireless interneta, katerega oddajniki so napeljani v vseh nadstropjih. Penzion Tia nudi osem sob z dvema ležiščema, tri sobe z dvema plus dodatnim ležiščem, dva apartmaja s petimi ležišči in en apartma s štirimi ležišči. Od tega ima sedem sob izhod na balkon s pogledom na smučišče. Prav tako gostje Penziona Tia lahko svojo opremo spravijo v skladišču smuči. V Penzionu Tia je tudi restavracija z dobro domačo kuhinjo in terasa na kateri se lahko sprostite. Prav tako poskrbimo za dnevne goste, ki jih smučanje izčrpa saj se smučarji lahko okrepčajo s pijačo in hrano. Na terasi Penziona Tia stoji brunarica v kateri imamo za vas vse kar potrebujete za okrepčilo pred, po in med smučanjem.

Na Krvavcu je več apartmajev med katerimi je najnovejši na novo odprt Penzion Tia, ki je varno pribežališče tudi tako imenovanih vikend turistov in voznikov motornih sank..